Meedoen als Partner?

Meedoen als partner

Zoals u wellicht in de gaten heeft is ons concept neergezet op een subsidie van 4 jaar. Dit betekent dat wij na die 4 jaar een manier moeten vinden om dit concept te verduurzamen. Aangezien in december 2019 deze subsidie ten einde loopt wordt er op dit moment achter de schermen hard gewerkt aan deze verduurzaming.

Willen wij onze leerlingen de gezonde beweging kunnen blijven bieden dan hebben wij hierin partners nodig. Partners op allerhande gebied. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Vrijwilligers die activiteiten begeleiden tijdens de pauzemomenten of bij buitenschoolse activiteiten
  • Verenigingen die hun diensten aanbieden tijdens pauzemomenten of na school. Zij kunnen kinderen in contact te brengen met sport of cultuur.
  • Bedrijven die een financiële injectie willen en kunnen geven zodat wij eventueel ook aanbod kunnen realiseren.
  • Mensen uit de wijk die samen met onze leerlingen iets willen organiseren zo hebben wij bijvoorbeeld in de wijk al een moestuin.

Wat kan u dit opleveren?

Ten eerste grote dankbaarheid namens onze school, maar vooral namens onze leerlingen! Daarnaast kan het u als vereniging leden opleveren als kinderen enthousiast raken van uw aanbod. Als bedrijf kunt u regelmatig op naamsbekendheid rekenen door het posten van reclame  of dankbetuiging via social media en in onze nieuwsbrieven.  Als vrijwilliger of weijkbewoner levert het u sociaal contact op en meer verbinding met de jeugd uit uw wijk.

Heeft u interesse om ons te steunen en ziet u hierin wegen die wij samen kunnen bewandelen, neem dan gerust contact op met de coördinatoren van de gezonde basisschool. Wij kunnen dan samen met u en de directie van onze school de mogelijkheden verkennen en uw inzet bespreken.

Alvast bedankt!

Nicole Loermans en Marieke Gulpers

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

045-5252958

 

eerstvolgende activiteit

Activiteit begint over
Activiteit op dit moment:
Sinterklaasavond