• Home
  • Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang

Binnen onze brede school biedt kinderopvang Humanitas ook zijn diensten aan.  Zij zijn er zowel voor algemene opvang vanaf 0 jaar(kinderdagverblijf) en voor-en naschoolse opvang; OBS de Blitzkikkers. Kinderopvang Humanitas gelooft in gelijke kansen voor kinderen. Zij hebben maar één doel: kinderen helpen in hun ontwikkeling. Kenmerkend zijn onze hoge kwaliteit en professionaliteit. Al hun investeringen zijn gericht op het verder ontwikkelen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Zij zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van de kinderopvang in Nederland. Kinderopvang Humanitas is toonaangevend aanbieder van kinderopvang zonder winstoogmerk. Bij Humanitas staan de kracht en expertise van een grote organisatie ten dienste van ons lokale, kleinschalige aanbod.

Buitenschoolse opvang(BSO) in Bede schoiol Langeberg 
Bij ons in de brede school vestigt Kinderopvang Humanitas zich o.a. met de Blitzkikkers. Een voor-en naschoolse kinderopvang. Voor hen staat het volgende centraal in hun aanbod:
blitskikkers
*Kinderdagverblijf en BSO op één adres  *Kinderen denken mee  *Onderdeel van brede school
*Ontbijt op locatie  *Speciaal vakantie-aanbod  *Voorschoolse opvang
Daarnaast zoeken wij in de brede school ook steeds meer de samenwerking op. De vaste pedagogisch medewerkers van de BSO werken ook bij ons op school in de tussenschoolseopvang. Zij bereiden hier het beweeg- en cultuuraanbod voor van de gezonde school. daarnaast zullen zij vanaf schooljaar 2019-2020 ook op ma-di-do-vrij-middag in de klassen te vinden zijn als onderwijsondersteuning. Hier zullen zij de leerkracht ondersteunen en werken met kleine groepjes leerlingen.
Wilt u meer weten? Klik dan gerust op één van onderstaande links voor meer informatie!

blitzkikkers 2

eerstvolgende activiteit

JavaScript draait niet of heeft een fout gerapporteerd.