Isy

Wanneer ouders aan hun kind de vraag stellen: “Is er nog nieuws op school?”, blijven ouders vaak in het ongewisse. Zij zijn afhankelijk van briefjes die hun kind uit school meekrijgt en die bovendien vaak zoekraken. Briefjes zijn met Isy verleden tijd. Want Isy informeert ouders digitaal.

Voordeel voor de ouder(s)/verzorgers(s):

  • Isy informeert ouders digitaal. Verbluffend eenvoudig, effectief en helemaal van deze tijd.
  • Ouders van nu zijn met Isy altijd op tijd en volledig op de hoogte van wat er in de klas en in en rond de school gebeurt omdat leerkrachten/leerlingen hier berichten op plaatsen.
  • Isy mailt automatisch een melding bij belangrijk nieuws naar de ouders van de betreffende groep(en); dus geen briefjes meer
  • Isy is volledig AVG proof.
  • Alle betrokkenen bij een kind kunnen alle informatie krijgen: gescheiden ouder(s) en verzorger(s), opa's, oma's etc.
  • Ouders kunnen met Isy oudergesprekken online plannen

Het enige dat wij van u vragen is om ook daadwerkelijk de informatie te lezen die op Isy geplaatst wordt. Ervaart u problemen? U kunt hiermee altijd terecht bij de leerkracht. Komt u er samen met de leerrkacht niet uit dan kunt u terecht bij Bianca Hendrix, onze ict-coördinator, bij onze directie, Iris Odekerken of Nicole Loermans, onze intern begeleider.

Komend kalenderjaar 2019 komt Isy ook met de Isy app. Dus nog makkelijker bij de nieuwsberichten van de school komen, door deze op uw smartphone of tablet te installeren.

U kunt als ouder inloggen via onderstaande knop:

isy