Ouderklankbordgroep

Voor de ontwikkeling op school is het voor kinderen van belang dat ouders en school een goede relatie met elkaar hebben. De school wilt graag het contact met ouders verbeteren en optima-liseren. Ouders kunnen op veel manieren betrokken zijn bij de school, denk aan oudercomité en medezeggenschapsraad.

 De school heeft graag dat u meedenkt en met ons samenwerkt om de gezamenlijke belangen helder te krijgen en hieraan te werken. In de klankbordgroep, krijgen ouders de gelegenheid om in een informele sfeer samen met het managementteam mee te praten en te denken over de ontwikkelingen van de school.

“Denk mee in het belang van de kinderen.”

ouderklankbordgroep

 

Samenstelling van ons als klankbordgroep

Ons doel is om ouders met kinderen uit verschillende groepen te werven die mee willen denken over de huidige ontwikkelingen. Op dit moment is de onderbouw al stevig vertegenwoordigd en missen we met name vanaf groep 5 ouders die onze groep zouden willen versterken.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden bij de klankbordgroep. 1 keer in de 2 maanden prikken we een avond om samen over onderwerpen te kunnen sparren. Aanmelden kan bij Mevr. Nicole Loermans(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Mevr. Iris Odekerken(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)