Isy

Wanneer ouders aan hun kind de vraag stellen: “Is er nog nieuws op school?”, blijven ouders vaak in het ongewisse. Zij zijn afhankelijk van briefjes die hun kind uit school meekrijgt en die bovendien vaak zoekraken. Briefjes zijn met Isy verleden tijd. Want Isy informeert ouders digitaal.

Voordeel voor de ouder(s)/verzorgers(s):

  • Isy informeert ouders digitaal. Verbluffend eenvoudig, effectief en helemaal van deze tijd.
  • Ouders van nu zijn met Isy altijd op tijd en volledig op de hoogte van wat er in de klas en in en rond de school gebeurt omdat leerkrachten/leerlingen hier berichten op plaatsen.
  • Isy mailt automatisch een melding bij belangrijk nieuws naar de ouders van de betreffende groep(en); dus geen briefjes meer
  • Isy is volledig AVG proof.
  • Alle betrokkenen bij een kind kunnen alle informatie krijgen: gescheiden ouder(s) en verzorger(s), opa's, oma's etc.
  • Ouders kunnen met Isy oudergesprekken online plannen

Het enige dat wij van u vragen is om ook daadwerkelijk de informatie te lezen die op Isy geplaatst wordt. Ervaart u problemen? U kunt hiermee altijd terecht bij de leerkracht. Komt u er samen met de leerrkacht niet uit dan kunt u terecht bij Bianca Hendrix, onze ict-coördinator, bij onze directie, Iris Odekerken of Nicole Loermans, onze intern begeleider.

Komend kalenderjaar 2019 komt Isy ook met de Isy app. Dus nog makkelijker bij de nieuwsberichten van de school komen, door deze op uw smartphone of tablet te installeren.

U kunt als ouder inloggen via onderstaande knop:

isy

 

Kerstdiner 2018-2019

Beste ouders,

Donderdagavond 20 december hebben wij samen kerst gevierd. Wij zijn begonnen met het kerstspel waar het verhaal is verteld van Jozef en Maria in de winternacht. Kinderen hebben dit voortreffelijk ingestudeerd en uitgebeeld!

Ons schoolkoor heeft daarnaast mooie liedjes ten gehore gebracht onder leiding van juf Joyce en daarmee ons meegenomen in de gedachte van kerst. De kerk was versierd met kerstballen van alle kinderen, waarop zij een speciale wens of gedachte hadden geschreven voor een belangrijk iemand. Deze kerstballen hebben zij allemaal mee naar huis gekregen en krijgen hopelijk een mooi plekje in of bij de boom.

Na de viering zijn wij terug gegaan naar school, alwaar voor iedere groep een heus buffet klaar stond; van kerstmannen koude schotel, tot rudolf het rendier-sausijsjes met als toetje een wafel met slagroom. Wat heeft iedereen zijn best gedaan om er weer een mooie, gezellige en lekkere belevenis van te maken.

Als kers op de taart hebben de kinderen van school ook nog twee cadeaus gekregen van alle meesters en juffen! Natuurlijk mochten de kinderen eens raden wat het kon zijn en van alles kwam langs: van x-box tot een ijskraam....Toen de tip werd gegeven dat het voor buiten op het schoolplein was werd het in de meeste klassen geraden!

Op het schoolplein zullen in het voorjaar namelijk twee vaste voetbalgoaltjes geplaatst worden op het voerbalveld. De belijning hiervan zal ook opnieuw worden aangezet. Daarbij komt ook nog een betonnen ping-pong tafel! In het kader van gezonde beweging en afwisseling leek ons dit als team een mooie aanvulling voor de kinderen.

Nu onze viering en kerstdiner er weer op zitten, kan iedereen met de zijnen een paar mooie feestdagen ervan gaan maken en daarnaast heerlijk genieten van de vakantie!

Hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond, leerrijk en inspirerend 2019!

Team Bs. Langeberg

20181220 171840k

 

20181220 171719k20181220 172802k

 

20181220 173418k

 

20181220 173544k

 

 

20181220 173907 1

 

20181220 173555k

 

 

Schooljudo 2018-2019

Onlangs hebben wij als beweegschool een periode lang schooljudo ingezet tijdens de uren van de tussenschoolse opvang. leerlingen hebben hier judoles gekregen in de praktijk, maar ook in theorie in de klas.

Om u een indruk te geven kunt u onderstaand filmpje bekijken. Klik op het Logo van Brunssum.nu!

 

eerstvolgende activiteit

JavaScript draait niet of heeft een fout gerapporteerd.